///Pristup i lozinke za e-kolegije ”Tjelesna i zdravstvena kultura”, ”Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije” i ”Čovjek i sport” u okviru sustava učenja na daljinu Omega

Pristup i lozinke za e-kolegije ”Tjelesna i zdravstvena kultura”, ”Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije” i ”Čovjek i sport” u okviru sustava učenja na daljinu Omega

U svrhu potrebe prijave za e-kolegije Tjelesna i zdravstvena kultura, Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije i Čovjek i sport potrebno je prijaviti se u sustav učenja na daljinu Omega, zatim u popisu e-kolegija pronaći Samostalna katedra za kineziologiju, odabrati željeni e-kolegij i izvršiti prijavu korištenjem osobnog AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Upute za prijavu za pojedini e-kolegij:

Tjelesna i zdravstvena kultura (s kraticom) TZK18/19
-potrebno je kliknuti na upis u kolegij i upisati pristupnu lozinku: TZK

Napomena: Kolegij se odnosi za sve studente i studentice 1. i 2. godine preddiplomskog studija koji su dužni pohađati obaveznu nastavu TZK i za studente i studentice 3. godine preddiplomskih studija koji nisu pravovremeno izvršili obavezu pohađanja TZK.

Polaznicima i polaznicama svih preddiplomskih i diplomskih studija nudi se upis dvaju izbornih interdisciplinarnih kolegija:

Sport u kulturi Dalekog istoka i Indije (s kraticom) SuKuDIN
-potrebno je kliknuti na upis u kolegij i upisati pristupnu lozinku: SPORTDIN
Kolegij se održava u zimskom semestru akademske godine 2018./2019.

Čovjek i sport (s kraticom) ČIS
-potrebno je kliknuti na upis u kolegij i upisati pristupnu lozinku: CISPORT
Kolegij će se održavati u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019.

Od |2018-10-17T08:52:32+00:0017.10.2018.|Obavijesti, Obavijesti za studente|0 Comments