Pedagoški Odjel za sport Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani organizira početni i napredni tečaj alpskog skijanja za studente i studentice (preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija) koji će se od 4. do 8. veljače 2019. godine odvijati u Kranjskoj Gori (Slovenija).

U sklopu dugogodišnje odlične suradnje Filozofskog Fakulteta u Zagrebu i Filozofskog fakulteta u Ljubljani, po principu reciprociteta (Filozofski fakultete studentima/cama iz Ljubljane omogućuje jedrenje) organizator za studente/ice Filozofskog fakulteta u Zagrebu nudi posebnu pogodnost.

Takav aranžman po iznimno popularnoj cijeni od 260,00 Eura uključuje:

  • tečaj (nastavu) alpskog skijanja,
  • polupansion (doručak i večeru)
  • smještaj u više krevetnim (dvokrevetnim i trokrevetnim) sobama hotela „Kompas“ (4*) – smještenog neposredno uz skijalište,
  • cjelodnevnu skijašku kartu za 5 dana
  • korištenje bazenskog prostora.

Organizatori su vrlo ljubazno rezervirali 10 mjesta za studente/ice Filozofskog fakultete u Zagrebu pa je doista vrlo uputno iskoristiti odličnu priliku za stjecanje prvih/novih vještina iz ove lijepe kineziološke aktivnosti.

Valja naznačiti da se u slučaju preddiplomskih studenata/ica uspješno položen tečaj (nastava) alpskog skijanja smatra ekvivalentnim uredno reguliranoj semestralnoj kineziološkoj aktivnosti u sklopu kolegija „Tjelesna i zdravstvena kultura“ (E – program tečaj & B program _ fakultativne interesne KA uz novčanu participaciju_ u skladu s odlukom Fakultetskog vijeća 11. srpnja 2018. o usvajanju Izvedbenog plana za akad. god. 2018/2019.).

Dodatne informacije i plakat (na slovenskome jeziku).

Zainteresirani/e studenti/ce trebaju se javiti predstojnici Samostalne katedre za kineziologiju, mr. sc. Jelka Gošnik, v. pred. (a ne kontaktu navedenom na plakatu) na e-mail jgosnik@ffzg.hr što prije, a najkasnije do petka 18. siječnja 2019. godine.