Pozivamo vas da se uključite u istraživanje karijernih potreba i potencijala koje provodi Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživanje je vrlo kratko (traje do 10 minuta), a svojim sudjelovanjem doprinijet ćete planiranju aktivnosti Centra koji je ove akademske godine započeo s radom.

Svi koji sudjeluju u istraživanju (ili su već ranije sudjelovali u njemu), imaju priliku osvojiti dvije kino ulaznice. Ukoliko želite sudjelovati u nagradnoj igri, nakon što ispunite upitnik, pošaljite e-mail s naslovom „Nagradna igra“ na adresu karijere@ffzg.hr, a u e-mailu navedite lozinku koju ste koristili u istraživanju. Napominjemo da su vaši podaci u tom slučaju strogo povjerljivi i dostupni isključivo istraživačima. Nakon izvlačenja, 5 sretnih dobitnika bit će o tome obaviješteni na e-mail adresu s kojom su se prijavili za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Link na kratak upitnik se nalazi ovdje.

Sudjelovanje je dobrovoljno i povjerljivo, a prikupljeni podaci bit će iznimno korisni za rad sa studentima kroz različite aktivnosti Centra za razvoj karijere.

Unaprijed se zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo vam sreću u nagradnoj igri.

Srdačno vas pozdravljamo,

Prodekanica za nastavu i studente

Doc. dr. Tanja Bukovčan