UPIS
Upisi na obvezne i izborne kolegije ljetnog semestra akademske godine 2018./2019. preko Studomata počinju u ponedjeljak, 11. veljače 2019. u 9.00 sati.

Upis i zamjena kolegija preko Studomata bit će omogućeni do 22. ožujka 2019.

POMOĆ PRI UPISU
Tijekom prvog tjedna upisa, od 11. do 15. veljače 2019. u učionici A104 bit će osigurana potpora studentima koji trebaju pomoć pri upisu putem Studomata.

U učionici se nalazi 25 računala koja će imati funkcionalnost Studomata, a potpora će biti dostupna u vremenu od 9.00 do 15.00 sati.

Također, podsjećamo da se internet-kiosci Studomati, osim u auli, nalaze i na prvom, drugom i trećem katu zapadnog A hodnika.

NAPOMENE:
* Upis na kolegije iz CZON-a nije važeći dok se ne provedu interni upisi na CZON-u.
Nakon toga će se upisi u ISVU usklađivati s podacima o upisima iz CZON-a. Studentima koji bez prethodne prijave u CZON-u odaberu preko Studomata neki od tih kolegija, odabir tog kolegija bit će poništen u ISVU.

** Studenti koji studiraju kombinaciju dvopredmetnih studijskih grupa različitog trajanja (3+4 i 2+1) NEĆE moći obaviti upis kolegija preko Studomata nego se za vrijeme trajanja upisa trebaju javiti u Studentsku službu gdje će im kolegije ručno upisati u ISVU. Molimo te studente da dođu upis obaviti što ranije.

Ti studenti za upis izbornih kolegija trebaju pribaviti potvrde predmetnih nastavnika o upisu na kolegij i s tim se potvrdama javiti u Studentsku službu.

Za upis obaveznih kolegija u Studentskoj službi NIJE potrebna potvrda nastavnika.

Više informacija i detaljne upute obavezno pročitajte ovdje.