Upute i upisi na obavezni kolegij Tjelesna i zdravstvena kultura (TZK)  u ljetnom semestru akad. god. 2018./2019. odnose se na sve studente i studentice 1. i 2. godine preddiplomskog studija koji su dužni pohađati obaveznu nastavu kolegija TZK i za studente i studentice viših godina studija koji nisu odradili jedan od TZK (TZK 1, TZK 2, TZK 3 ili TZK 4), a koji su dužni upisati jednu od kinezioloških aktivnosti (KA) i pohađati je jer u protivnome neće ostvariti pravo na evidentiranje reguliranih obaveza.

Na pojedine kineziološke aktivnosti (KA) i sve nastavne prilagodbe (zdravstvena, sportska i prijepis potpisa) prijava se obavlja putem poveznice: https://upisi.kineziologija.ffzg.unizg.hr i treba se obaviti u vremenskom intervalu od ponedjeljka, 25. 2. (00.05h) do subote, 2. 3. 2019. (23.55h).

Potrebno je temeljito proučiti raspored KA i usporediti ga s rasporedom/satnicom drugih nastavnih aktivnosti na Fakultetu te odabrati KA koja se uklapa u raspored bez kolizija.

Nakon ulaska u aplikaciju treba detaljno pregledati popis, opis i osnovne informacije o ponuđenim KA (ukupno je 34, odnosno 59 nastavnih grupa) razvrstanih po danima u tjednu, odnosno po terminima održavanja.

Nakon odabira KA koja odgovara afinitetima, interesima pojedinca i koja se ne preklapa s redovitim nastavnim obavezama na studiju, prijava se na odabranu KA izvršava klikom na oznaku ”upiši”.

Ukoliko odgovarajući odabir ne bude prihvaćen, to znači da je predviđena kvota ispunjena te je potrebno odabrati neku drugu KA.

Sva dokumentacija za prilagodbe (zdravstvena, sportska i prijepis potpisa) zaprima se odmah poslije prijave na QR student na konzultacijama. Pri tom je obavezno predočiti QR kod izrađen sukladno uputama putem sljedeće poveznice: https://kineziologija.ffzg.unizg.hr .

Raspored nastave i sve dodatne relevantne informacije o izvedbi nastave TZK-a za studente i studentice 1. i 2. godine preddiplomskog studija u ljetnom semestru ak. god. 2018./2019. dostupne su u odgovarajućoj PREZENTACIJI,  na mrežnim stranicama Samostalne katedre za kineziologiju i sustava e-učenja OMEGA (lozinka: tzk)

Ljubazno se moli studente i studentice da savjesno ispune svoje obaveze u domeni Katedre u vidu redovitog pohađanja nastave i da pravovremeno pristupite evidentiranju reguliranih obaveza u odgovarajućem semestru.