Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors osvojio je zlatno priznanje i posebnu nagradu za najbolju izvedbu skladbe s elementima tradicijske glazbe na 4. međunarodnom horskom šampionatu Lege artis-Tuzla, 8. lipnja 2019. u konkurenciji jedanaest europskih i američkih mješovitih zborova.

AZ FFZG Concordia discors također je 29. svibnja 2019. na kvalifikacijskoj smotri gradskih zborova stekao pravo nastupa na državnim Susretima hrvatskih pjevačkih zborova u Rovinju 5. i 6. listopada 2019. gdje će, uz AKMUZ FER, predstavljati Grad Zagreb.

4. međunarodni horski šampionat Lege artis okupio je u Tuzli 7.-9. lipnja 2019. više od dvadeset amaterskih ansambala iz cijelog svijeta pred međunarodnom publikom i uvaženim peteročlanim stručnim povjerenstvom. U konkurenciji mješovitih zborova nastupilo je jedanaest ansambala, a među njima i Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors koji je s osvojenih 90,83 boda zaslužio zlatno priznanje i posebnu nagradu za najbolju izvedbu kompozicije s tradicijskim elementima; nagrađenom izvedbom tradicijske pjesme iz okolice Pečuha, u obradi Joška Ćalete: Doleti sivi sokole, dirigirao je Lobel Filipić, a grand prix u kategoriji mješovitih zborova osvojio je kolumbijski CORO UNAB Bucaramanga. Više o rezultatima 4. horskog šampionata.

Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors nastupit će uz druge zborove predstavnike pojedinih hrvatskih županija na državnim Susretima hrvatskih pjevačkih zborova u Rovinju 5. i 6. listopada 2019. (HRSK) gdje će, uz AKMUZ FER, predstavljati Grad Zagreb.