Sveučilište u Zagrebu objavilo je imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2018./2019. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 3. srpnja 2019. u 11 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6.

Prigodom svečane podjele nagrada bit će organizirana izložba radova dobitnika Rektorove nagrade, pa su nagrađeni studenti prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dužni pripremiti, dostaviti i izložiti postere svojih radova. Postere trebaju izraditi dobitnici Rektorove nagrade u kategorijama a) i b). Izložba postera nagrađenih radova bit će otvorena od 3. do 10. srpnja 2019. na Ekonomskom fakultetu.

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga mjesta u dvorani, molimo da dobitnici nagrada u kategorijama d), e) i f) odaberu po jednog predstavnika koji će prisustvovati dodjeli i preuzeti priznanja za sve nagrađene studente.

Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Ekonomski fakultet najkasnije do 10.15 sati.

Prema Natječaju o dodjeli Rektorove nagrade dobitnicima će se nadoknaditi troškovi izrade postera za nagrađene radove do maksimalno 300 kn. Sveučilište će navedene troškove refundirati izravno Fakultetu, a Fakultet studentima. Točne upute za postupak povrata  dobitnici će dobiti na adresu e-pošte unesenu kod prijave rada za Rektorovu nagradu.

Čestitamo svim dobitnicima!

Prilozi: