Dragi studenti,

hvala svima koji ste se već odazvali na naše istraživanje. Ovim putem pozivamo one koji još nisu da se uključite u istraživanje karijernih potreba i potencijala koje provodi naš Centar za razvoj karijere!

Istraživanje je vrlo kratko (traje do 10 minuta), a svojim sudjelovanjem doprinosite daljnjem planiranju aktivnosti Centra koji je prošle akademske godine započeo s radom.

Neki od vas možda su već sudjelovali u prvoj fazi ovoga istraživanja pred godinu dana. Kako je riječ o longitudinalnom istraživanju, vaš ponovni odaziv nam je izrazito vrijedan. Jednako tako, vrijedni su nam i odgovori studenata koji sada sudjeluju prvi puta.

I ovoga puta, svi koji sudjelujete u istraživanju (bez obzira sudjelujete li prvi ili drugi puta), imate priliku osvojiti dvije kino ulaznice. Ukoliko želite sudjelovati u nagradnoj igri, nakon što ispunite upitnik, pošaljite e-mail s naslovom „Nagradna igra“ na adresu karijere@ffzg.hr, a u e-mailu navedite lozinku koju ste koristili u istraživanju. Napominjemo da su vaši podaci u tom slučaju strogo povjerljivi i dostupni isključivo istraživačima. Nakon izvlačenja, 5 sretnih dobitnika bit će o tome obaviješteni na e-mail adresu s kojom su se prijavili za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Link na kratak upitnik nalazi se ovdje.

Sudjelovanje je dobrovoljno i povjerljivo, a prikupljeni podaci bit će iznimno korisni za rad sa studentima kroz različite aktivnosti Centra za razvoj karijere.

Unaprijed se zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo vam sreću u nagradnoj igri.

Srdačno vas pozdravljamo,

Prodekanica za nastavu i studente
Doc. dr. Tanja Bukovčan