Sveučilište Koç ponudilo je studentima Filozofskog fakulteta 8 (besplatnih) mjesta za ukupno 4 ljetne škole (po dva mjesta za svaki program) prema rasporedu i temama  koje su dostupne na: https://oip.ku.edu.tr/online-programs/

  • Storytelling in Extended Reality: Worldbuilding
  •  International Migration and The Crisis – The Basic Instinct: Survival
  •  Next Generation Leadership
  •  Turkish Television Drama: A Mosaic of Genres and Stories

U slučaju da se prijavi više studenata, Povjerenstvo Filozofskoga fakulteta će rangirati studente koji će moći sudjelovati u ljetnoj školi ali uz određeno participiranje u troškovima.

Studenti se prije prijave trebaju javiti odsječkom ECTS koordinatoru kako bi dogovorili na koji način i u kojem obimu će biti priznati ishodi učenja i ECTS bodovi, a nakon toga emailom na ibedekov@ffzg.hr  poslati naziv ljetne škole za koju se prijavljuju. 

Odabrani i prihvaćeni studenti morat će sastaviti Ugovor o učenju/Learning agreement (molimo javiti se u Službu za međunarodnu suradnju emailom: ibedekov@ffzg.hr) .

Studenti FFZG ne moraju imati TOEFL/IELS certifikat već dovoljnu razinu poznavanja engleskoga jezika za sudjelovanje u odabranom programu i izvršavanje predviđenih obveza.

Rok za prijavu: nedjelja: 06. lipnja 2021.

Za dodatne upite slobodno se javite u Ivani Bedeković (Služba za međunarodnu suradnju) na: ibedekov@ffzg.hr