Ured za informiranje bavi se strateškom komunikacijom, organiziranjem događanja, odnosima s medijima, savjetovanjem te razvojem i održavanjem digitalnih medija Fakulteta. Ukratko, bavi se odnosima s javnostima.

U nastavku možete naći odgovore na najčešća pitanja, a ako niste našli odgovor koji tražite kontaktirajte nas.

Tko će mi dati odgovore na pitanja o upisima na Fakultet, promjenama studijskih grupa, zamrzavanja godine i na sva druga pitanja koja se tiču studija i studentskog života?
Informativni centar Fakulteta (Info-centar) koji je zadužen za studentska pitanja. Ako vas zanimaju uvjeti upisa na Fakultet, informacije o pojedinim studijskim grupama, prava i obveze studenata ili rješenja za razne probleme vezane uz studij, pišite na info-centar@ffzg.hr ili zovite na telefone: 01/4092-013 ili 4092-203 (ured: Aula – desno od ulaza na Fakultet). Studenti koji rade u Info-centu će vam pomoći.

Tko je zadužen za mrežnu stranicu, mailing liste svima i student-svima te Facebook stranicu Fakulteta?
Ured za informiranje. Ako želite nešto objaviti na mrežnoj stranici Fakulteta, poslati obavijest s prilogom na mailing liste Fakulteta ili biste željeli podijelili događaj vašeg odsjeka na Facebook stranici Fakulteta, javite se Mirki Badrov. Potrudit ćemo se da obavijest bude što vidljivija.

Potrebno je otvoriti mailing listu ffzg.hr, kome da se obratim?
Uredu za informiranje. Ako vam je potrebno otvaranje mailing liste ffzg.hr javite se Mirki Badrov radi informacija.

Kome da se obratim ako trebam novu web stranicu za potrebe konferencije, projekta, tribine i sl.?
Uredu za informiranje. Ako vam je potrebno otvaranje web stranice za potrebe projekata, konferencije, tribine, itd. koji su vezani uz aktivnosti Fakulteta ili odsjeka javite se Mirki Badrov radi informacija.

• Kome da se obratim ako želim komunicirati s medijima?
Uredu za informiranje. Želite da mediji poprate događanje koje organizirate te vam treba savjet kako to učiniti, javite se Dorji Mučnjak. Osmislit ćemo koji su najbolji kanali za komunikaciju.

• Tko vodi brigu o promotivnim materijalima Fakulteta?
Ured za informiranje. Želite vrećice s logom Fakulteta za sudionike konferencije koju organizirate ili imate aktivnost popularizacije znanosti u srednjoj školi? Kontaktirajte Dorju Mučnjak. Pripremit ćemo za vas prigodne poklone.

Nisam s Fakulteta, koga da pitam kako rezervirati prostore na Fakultetu?
Ured za informiranje. U suradnji s drugim službama koordiniramo korištenje prostorija na Fakultetu. Javite se Dorji Mučnjak radi dogovora.

Korištenje dvorana moraju odobriti nadležni članovi Uprave, a ako niste s Fakulteta, korištenje dvorana se naplaćuje prema važećem cjeniku:

  • korištenje prostorija u Knjižnici odobrava prodekanica za programe i cjeloživotno obrazovanje doc. dr. sc. Zrinka Božić Blanuša (više o rezervaciji dvorana u Knjižnici: http://knjiznica.ffzg.unizg.hr/rezervacija-dvorana),
  • korištenje ostalih prostorija na Fakultetu odobrava prodekan za organizaciju prof. dr. sc. Dean Duda.

Trebam savjet oko organizacije događanja. Kome da se obratim?
Uredu za informiranje. Želite organizirati obljetnicu Odsjeka ili studentsku konferenciju i trebate više informacija, Dorja Mučnjak će vam dati korisne savjete.

• Tko će mi pomoći oko organizacije izložbe?
Ured za informiranje. Za izložbu vam treba prostor ili savjet kako objesiti plakate, Dorja Mučnjak će vas uputiti kojim putem krenuti.

U kalendaru možete vidjeti dostupnost prostora za izložbe – Male aule (prostor ispred Knjižnice) i Aule Fakulteta.

Nakon što odaberete slobodne termine:

  • pošaljite mail Dorji Mučnjak radi upisa termina u aplikaciju,
  • potom napišete prodekanu za organizaciju prof. dr. sc. Deanu Dudi molbu za korištenje dogovorenog prostora s naznačenim terminom i svrhom korištenja,
  • dostavite molbu na Središnji informacijski pult u Knjižnici Fakulteta,
  • Dorja Mučnjak tada potpisuje molbu kao potvrdu dogovora oko termina i urudžbira je prodekanu.

Za sva ostala pitanja, kontaktirajte nas! Možda nećemo znati odgovor, ali ćemo vas sigurno znati uputiti gdje ćete ga naći.

Kontakt:
Dorja Mučnjak, voditeljica Ureda
Ured: prostorija 0.12. (prizemlje Knjižnice)
Telefon: 01/4092-282 – kontakt za medije

Mirka Badrov, urednica digitalnih medija
Ured: A 125a (glavna zgrada Fakulteta)
Telefon: 01/4092-404

Ured za informiranje (Knjižnica, prostorija 0.12.)
Filozofski fakultet
Sveučilište u Zagrebu
Ivana Lučića 3
HR-10000 Zagreb