/, Stipendija, Uncategorized/Ljetne stipendije bugarskog jezika

Ljetne stipendije bugarskog jezika

Veleposlanstvo Republike Bugarske u Zagrebu obavještava sve zainteresirane o natječaju za dodjelu stipendija za sudjelovanje na sljedećim ljetnim seminarima bugarskoga jezika, književnosti i kulture za hrvatske studente i specijalizante:

• Seminar Sveučilišta Sveti Kliment Ohridski u Sofiji koji će se održati od 15. srpnja do 4. kolovoza 2018. godine – 2 (dva) mjesta;
• Seminar u organizaciji Sveučilišta Sv. Ćiril i Metod u Velikom Trnovu koji će se održati od 16. srpnja do 5. kolovoza 2018. godine – 2 (dva) mjesta.

Stipendija obuhvaća:
1. troškove školarine,
2. troškove smještaja i prehrane,
3. obrazovni i kulturni program.
Prilikom odobravanja predloženih kandidata prednost će se dati kandidatima koji studiraju bugarski jezik, književnost i kulturu.
Više informacija o ljetnome seminaru u Sofiji možete pronaći ovdje, a o seminaru u Velikom Trnovu ovdje.
Prijavni obrasci za oba seminara nalaze se u dokumentima u prilogu.
Odgovarajući ispunjen bugarski prijavni obrazac, motivacijsko pismo (na hrvatskome jeziku) te otisnuti ispunjeni online obrazac Agencije za mobilnosti programe EU-a dostupan ovdje potrebno je poslati na adresu:
Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Frankopanska ul. 26
10 000 Zagreb,
s naznakom „Za stipendije Republike Bugarske“,
do zaključno 27. travnja 2018. godine.
Upiti se šalju na e-mail adresu: bilaterala@mobilnost.hr.
Prijavom na natječaj kandidati daju privolu Agenciji za mobilnost i programe Europske unije za prikupljanje i obradu njihovih osobnih podataka (koje su ustupili prijavom) u svrhu provedbe natječaja i suglasnost za korištenje podataka prilikom objave rezultata natječaja (ime i prezime) na mrežnoj stranici Agencije.

2018-09-13T10:54:56+00:0004.04.2018.|