Stipendije za Indoneziju

Stipendija Sveučilišta Darussalam Gontor

Sveučilište Darussalam Gontor u Istočnoj Javi u Indoneziji nudi stipendiju za dva hrvatska studenta za studij na Sveučilištu Darussalam Gontor. Rok za prijavu je 1. veljače 2020. Više o Sveučilištu dostupno je na: http://unida.gontor.ac.id/

Veleposlanstvo Republike Indonezije u Zagrebu odgovorno je za postupak odabira kandidata, a postupak se sastoji od: podnošenje traženih dokumenata za prijavu putem e-maila (pensosbud.zagreb@kemlu.go.id) ili poštom na adresu Veleposlanstva (Medveščak 56, 10000 Zagreb), a nakon predizbora potencijalni kandidati bit će pozvani na razgovor u Veleposlanstvo (ili putem Skype-a).

Stipendija Darmasiswa

Stipendija Darmasiswa indonezijska je stipendija koja se već dugi niz godina nudi mladima iz zemalja koje imaju diplomatske odnose s Republikom Indonezijom u obliku 1-godišnjeg studijskog programa bez diplome. Za akademsku godinu 2020./2021. indonezijsko Ministarstvo obrazovanja i kulture, nudi programe na 72 sveučilišta u Indoneziji, koji će početi u rujnu 2020. godine.

Rok za prijavu je 2. ožujka 2020. Informacije: https://darmasiswa.kemdikbud.go.id/ .

Za dodatna pitanja obratiti se Veleposlanstvu Republike Indonezije u Zagrebu na e-mail pensosbud.zagreb@kemlu.go.id ili indonezijskom Ministarstvu obrazovanja i kulture na e-mail darmasiswa@kemdikbud.go.id.