Erasmus + 2020/21.– Natječaj za studijski boravak

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA 103) u 2020./2021. Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja te INTERNE upute Filozofskoga fakulteta za prijavu. Rok za prijavu: do 12:00 sati u petak 21. veljače 2019.

U svrhu pripreme sadržaja studijskoga boravka studenti se trebaju obratiti ECTS koordinatorima odsjeka.

Studenti u nepovoljnom položaju dobivaju dodatnih 200 EUR mjesečno.  (Dodatak II – dodatna potpora za studente u nepovoljnome položaju OBAVEZNO PROČITATI!).

Novo: vezano za Dodatak II : https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/stipendije-natjecaji-ljetne-skole/

Za studente nižeg socioekonomskog statusa, kriteriji su se ublažili a uvedene su i druge podzastupljene ili ranjive skupine studenata. Iznos stipendije se više ne uzima u obzir za izračun osobnog odbitka roditelja.

Interne upute i dokumentacija za studente FFZG dostupni su na poveznici: https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/stipendije-natjecaji-ljetne-skole/

Visoki stupanj znanja jezika (B2 minimalno) je uvjet za sudjelovanje u mobilnosti. Student se dužan PRIJE PRIJAVE na natječaj za mobilnost dobro pripremiti i informirati o detaljima i posebnim uvjetima znanja stranog jezika (radni jezik) za svako pojedino strano sveučilište na kojem želi studirati.

Sve upite studenti mogu poslati e-mailom na adresu:

erasmus-studenti@ffzg.hr

Prilikom slanja upita u predmet/subject poruke OBAVEZNO upisati vaše IME i PREZIME.

Mole se studenti da koriste email adresu koja se sastoji od njihova imena i prezimena, po mogućnosti adresu koju su dobili na ffzg poslužitelju. Ovakva email adresa znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju sa studentima

INFO-DAN za studente Filozofskoga fakulteta je održan u četvrtak 6. veljače u 11 sati u Knjižnici (2. kat, Konferencijska dvorana).