NATJEČAJ

ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK u ak.god. 2024./2025.  

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u ak.god. 2024./2025.

Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta, sve dodatke objavljene uz tekst Natječaja te INTERNE upute Filozofskog fakulteta za prijavu.

Rok za prijavu: do 12:00 sati u PONEDJELJAK, 04. ožujka 2024.


Rezultati natječaja za Erasmus+ studijski boravak za ak.god. 2023./24.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Rezultate natječaja za sudjelovanje u Programu Erasmus+ za studente – studijski boravak – akademska godina 2023./24.

Studenti su dužni pažljivo pročitati:

Molimo da sve dodatne upite pošaljete emailom: Ivana Bedeković, Služba za međunarodnu suradnju, email: erasmus-studenti@ffzg.hr

_____________________________________________________________________________________________

NATJEČAJ

ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK u ak.god. 2023./2024.  

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u ak.god. 2023./2024.

Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta, sve dodatke objavljene uz tekst Natječaja te INTERNE upute Filozofskog fakulteta za prijavu.

Rok za prijavu: do 12:00 sati u ČETVRTAK, 02. ožujka 2023.

KONZULTACIJE: Služba za međunarodnu suradnju sve konzultacije održava isključivo putem emaila.  IVANA BEDEKOVIĆ, mobilnost studenata; Služba za međunarodnu suradnju FFZG; email: erasmus-studenti@ffzg.hr

Mole se studenti da koriste email adresu koja se sastoji od njihova imena i prezimena, po mogućnosti adresu koju su dobili na ffzg poslužitelju. Ovakva email adresa znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju sa studentima. 

Savjetujemo da upite ne šaljete zadnji dan ili večer prije zatvaranja natječaja jer je vrlo vjerojatna mogućnost da vam nećemo stići odgovoriti.


NATJEČAJ

za mobilnost studenata između programskih i partnerskih država u svrhu studijskog boravka u okviruErasmus+ programa (KA107)IZRAEL

za razdoblje mobilnosti od 15.02.2023. do 07.07.2023.

INTERNE  UPUTE ZASTUDENTE FILOZOFSKOG FAKULTETA

 PRIJE PRIJAVE

Obavezno proučiti izvorni tekst natječaja i privitke!

Svi studenti zainteresirani za razmjenu dužni su proučiti i u dogovoru sa ECTS koordinatorom/ima  na odsjecima usporediti studijske programe matičnog i inozemnog sveučilišta, te se savjetovati o kolegijima koje bi mogli slušati i polagati na mobilnosti.

Popis ECTS koordinatora na Filozofskom fakultetu nalazi se na https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/forms-obrasci/studenti-ffzg/

Studenti su dužni informirati SE na kojem se jeziku izvodi nastava (radni jezik) na inozemnom sveučilištu.

POPIS PARTNERSKIH SVEUČILIŠTA

Studenti su dužni voditi računa o ukupnom trajanju mobilnosti i ograničenjima!

U okviru ovog natječaja mogu se prijaviti studenti FFZG koji su na PREDDIPLOMSKOJ (BA) DIPLOMSKOJ (MA) i DOKTORSKOJ (PhD) razini studija – obratiti pažnju koja je razina studija moguća za pojedino sveučilište!

 

POSTUPAK PRIJAVE

 1. Ispuniti online prijavu za Erasmus+ – Partnerske zemlje – poveznica i upute za online prijavu dostupni su u tekstu NATJEČAJA 
 2.  Ispunjenu online prijavu isprintati i potpisati te poslati u elektroničkom obliku središnjem uredu za međunarodnu suradnju na erasmus.noneu@unizg.hr .
 3. Rok za prijavu: 21. listopada 2022. (12:00) – datum i vrijeme primitka prijave.
 4. Uz Prijavu se obavezno i učitavaju (uploadaju) dokumenti navedeni u tekstu natječaja.
 5. Pismo odobrenja (Approval form for final thesis) – samo za studente koji žele pisati završni rad ili raditi istraživanje u svrhu pisanja diplomskog/doktorskoga rada. Za potpis i pečat odgovorne osobe na FFZG (nakon što su sve prethodne rubrike ispunjene, potpisane i ovjerene) javiti se emailom na erasmus-studenti@ffzg.hr 
 6. Potvrda o poznavanju stranog jezika-2022-2023 – za studente koji će potvrdu tražiti na FFZG (Odsjek ili Centar za strane jezike FFZG).

Nepotpune ili nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

DODATNE INFORMACIJE (ISKLJUČIVO EMAILOM:

IVANA BEDEKOVIĆ, mobilnost studenata; Služba za međunarodnu suradnju FFZG

email: erasmus-studenti@ffzg.hr


REZULTATI NATJEČAJA ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK – ak.god. 2022./23. 

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Rezultate natječaja za sudjelovanje u Programu Erasmus+ za studente – studijski boravak – akademska godina 2022./23.

Studenti su dužni pažljivo pročitati:

Dodatni upiti: Ivana Bedeković, Služba za međunarodnu suradnju, email: erasmus-studenti@ffzg.hr

Molimo da sve upite šaljete emailom i ljubazno molimo da, bez prethodnoga dogovora,  ne dolazite osobno u Ured za međunarodnu suradnju.

NATJEČAJ ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK u ak.god. 2022./2023.  

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u ak.god. 2022./2023.

Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja te INTERNE upute Filozofskoga fakulteta za prijavu.

Rok za prijavu: do 12:00 sati u PETAK, 25. veljače 2022.

S obzirom na epidemiološku situaciju, Služba za međunarodnu suradnju organizirala je  on line INFO DAN povodom objavljenog Natječaja u ponedjeljak, 14.2.2022., od 13,00-16,00 sati putem poveznice: https://meet.google.com/cps-qagf-arz 

PREZENTACIJA sa održanog Info dana dostupna je OVDJE

KONZULTACIJE: U skladu sa trenutno važećim preporukama za smanjenje socijalnih kontakata uslijed pandemije Covid-19, Služba za međunarodnu suradnju sve konzultacije održava isključivo putem emaila.

Mole se studenti da koriste email adresu koja se sastoji od njihova imena i prezimena, po mogućnosti adresu koju su dobili na ffzg poslužitelju. Ovakva email adresa znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju sa studentima. 

Savjetujemo da upite ne šaljete zadnji dan ili večer prije zatvaranja natječaja jer je vrlo vjerojatna mogućnost da vam nećemo stići odgovoriti.


INFO DAN ZA STUDENTE 

                                                                                                                                                  REZULTATI ERASMUS + NATJEČAJA ZA STUDIJSKI BORAVAK U LJETNOM SEMESTRU 2021/22.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Rezultate natječaja za sudjelovanje u Programu Erasmus+ za studente – studijski boravak – LJETNI SEMESTAR  ak. god. 2021./22.

Studenti su dužni pažljivo pročitati cijeli (izvorni) tekst rezultata natječaja objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/

POSTUPAK ŽALBE, ROKOVI ZA ODUSTANAK I PRIHVAT “ZERO-GRANT” STATUSA:

Rezultati, rokovi za odustanak/zero-grant i i uputa o žalbi za studente FFZG

ERASMUS + 2021/22. – NATJEČAJ ZA STUDIJSKI BORAVAK U LJETNOM SEMESTRU

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u LJETNOM SEMESTRU ak.god. 2021./2022.

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-studenata-za-studijski-boravak-programske-zemlje-ka131-eu-za-lje/

Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja te INTERNE upute Filozofskoga fakulteta za prijavu.

Rok za prijavu: do 12:00 sati u PONEDJELJAK, 07. lipnja 2021.

INTERNE UPUTE I DOKUMENTACIJA ZA STUDENTE FFZG:

ONLINE  INFO DAN povodom objavljenog Natječaja održan je u petak 28. svibnja 2021. Prezentaciju sa Info dana možete pogledati OVDJE

KONZULTACIJE:

U skladu sa trenutno važećim preporukama za smanjenje socijalnih kontakata uslijed pandemije Covid-19, Služba za međunarodnu suradnju sve konzultacije održava isključivo putem emaila erasmus-studenti@ffzg.hr

Mole se studenti da koriste email adresu koja se sastoji od njihova imena i prezimena, po mogućnosti adresu koju su dobili na ffzg poslužitelju. Ovakva email adresa znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju sa studentima. 

REZULTATI NATJEČAJA ZA ERASMUS+ STUDIJSKI BORAVAK U ZIMSKOM SEMESTRU 2021./22.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Rezultate natječaja za sudjelovanje u Programu Erasmus+ za studente – studijski boravak – ZIMSKI SEMESTAR  ak. god. 2021./22.

Studenti su dužni pažljivo pročitati cijeli (izvorni) tekst rezultata natječaja objavljen na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/

Upute i postupak za žalbe nalaze se OVDJE

 • PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU!
 • ERASMUS+ NATJEČAJ ZA STUDIJSKI BORAVAK
 • U ZIMSKOM SEMESTRU  ak.god. 2021./22.

Sveučilište u Zagrebu je objavilo NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u ZIMSKOM SEMESTRU ak.god. 2021./2022.

Studenti su obvezni proučiti cijeli tekst Natječaja te INTERNE UPUTE za studente FFZG za prijavu.

Rok za prijavu: do 12:00 sati u četvrtak 25. ožujka 2021.

NOVI ROK ZA PRIJAVU: do 14,00 sati u petak, 26.ožujka 2021.

 1. Popis inozemnih sveučilišta FFZG – mogućnosti razmjene za FFZG s kojima su fakulteti/akademije dogovorili mobilnost: dogovoreno područje, broj studentskih mjesta, broj mjeseci po studentu, stupanj studija – studenti se prijavljuju isključivo prema tablici koja je sastavnio dio Natječaja objavljenoga na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu!!
 2. POMOĆNA TABLICA prema studijskim grupama (koristiti samo kao orijentir)
 3. Popis ECTS koordinatora
 4. Izjava studenta o dosadašnjoj mobilnosti
 5. Potvrda o poznavanju stranog jezika 2021-2022 (za Potvrde koje se izdaju na FFZG- Odsjek, Centar za strane jezike FFZG)
 6. Obrazac – Prijava na Erasmus+ natječaj – FFZG
 7. Dodatni-kriteriji-i-pravila-bodovanja-za-Erasmus-SMS-2021-2022

S obzirom na epidemiološku situaciju, Služba za međunarodnu suradnju organizirala je on line INFO DAN povodom objavljenog Natječaja. Prezentacija sa INFO DANA dostupna je OVDJE.

Sve upite studenti mogu poslati e-mailom na adresu: erasmus-studenti@ffzg.hr

U skladu sa trenutno važećim preporukama za smanjenje socijalnih kontakata uslijed pandemije Covid-19, Služba za međunarodnu suradnju sve konzultacije održava isključivo putem emaila.

Mole se studenti da koriste email adresu koja se sastoji od njihova imena i prezimena, po mogućnosti adresu koju su dobili na ffzg poslužitelju. Ovakva email adresa znatno olakšava i pojednostavljuje komunikaciju sa studentima. 

Natječaj za ljetni semestar bit će objavljen naknadno (pretpostavka je tijekom svibnja/lipnja no točan tremin objavit ćemo nakon potvrde Sveučilišta u Zagrebu).

Rezultati i uputa o žalbi za studente FFZG