Kada student položi sve ispite propisane studijskim programom na svom studiju (na jednoj ili obje studijske grupe), preda završne radove na onim studijima koji to zahtijevaju i stekne minimalno 90 ECTS bodova na svakoj od dvopredmetnih studijskih grupa, odnosno 180 bodova na jednopredmetnoj studijskoj grupi, mora:

  • 1: ispuniti Obrazac za završetak preddiplomskog studija (jednopredmetni studij / dvopredmetni studij)Obrazac se ispunjava online i završava tipkom Predaj. Student će dobiti povratni e-mail (provjerite SPAM pretinac) pod naslovom Studentska služba – obrazac za završetak preddiplomskog studija kojim se potvrđuje da je Obrazac ispunjen i predan. Isti e-mail je potrebno jednostavno proslijediti (forward) u Tajništvo/a Odsjeka.
  • 1.a): Ako je na studiju obvezan završni rad, najkasnije u roku od tjedan dana nakon obrane, student sam pohranjuje završnu verziju završnog rada u pdf/A formatu (uz koji je po potrebi moguće priložiti dodatne datoteke s popratnim materijalima) u Otvoreni digitalni repozitorij akademske zajednice FFZG-a – ODRAZ (https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/). Upute za postupak pohrane nalaze se na mrežnim stranicama Knjižnice. U roku od 3 radna dana od pohrane, završni rad bit će objavljen u Repozitoriju, pa student može ispisati zapis o završnom radu kao dokaz o pohrani ili ga poslati elektroničkim putem odnosno pohraniti u PDF formatu.
  • 2: zatražiti potvrdu o vraćenim knjigama u Knjižnici FF-a putem adrese: https://koha.ffzg.hr/cgi-bin/koha/opac-discharge.pl (potvrda se iz knjižničnog sustava šalje se direktno u Studentsku službu)

Dolazak u Studentsku službu *

Potvrdu o vraćanju knjiga (gore pod 2), ispis iz repozitorija ODRAZ (pod 2) student šalje na mail adresu zavrsetak@ffzg.hr.

Studentska služba će nakon obrade poslati potvrdu na službenu fakultetsku @ffzg.h/@m.ffzg.hr mail adresu. 

  • Diploma i dopunska isprava preddiplomskog studija izdaju se naknadno, o rokovima i načinu izdavanja studenta će usmeno obavijestiti djelatnici Studentske službe.