Obrasci potrebni za završetak i izdavanje diplome izvanrednog studija:

  • Obrazac za pristup obrani diplomskog rada – jednopredmetni studij (ispunjava se prije obrane rada)
  • Molba za izdavanje potvrde o završetku diplomskog studija – jednopredmetni studij (ispunjava se nakon obrane – mail koji stigne u inbox, prosljeđuje se u tajništvo odsjeka)
  • ispuniti obrazac i poslati na mail adresu – zavrsetak@ffzg.hr
  • Najkasnije u roku od tjedan dana nakon obrane, student sam pohranjuje završnu verziju diplomskog rada u pdf/A formatu (uz koji je po potrebi moguće priložiti dodatne datoteke s popratnim materijalima) u Otvoreni digitalni repozitorij akademske zajednice FFZG-a – ODRAZ (https://repozitorij.ffzg.unizg.hr/). Upute za postupak pohrane nalaze se na mrežnim stranicama Knjižnice. U roku od 3 radna dana od pohrane, diplomski rad bit će objavljen u Repozitoriju, pa student može ispisati zapis o diplomskom radu kao dokaz o pohrani ili ga poslati elektroničkim putem odnosno pohraniti u PDF formatu.
  • zatražiti potvrdu o vraćenim knjigama u Knjižnici FF-a putem adrese: https://koha.ffzg.hr/cgi-bin/koha/opac-discharge.pl (potvrda se iz knjižničnog sustava šalje direktno u Studentsku službu)
  • uplatiti 500,00 kn za troškove svečane promocije i izdavanja diplome i dopunske isprave o studiju (podaci o uplati nalaze se na web stranici Studentske službe) i isprintati potvrdu o
    uplati (e-banking) ili sačuvati uplatnicu. Ukoliko student ne želi prisustvovati promociji, mora
    uplatiti 200,00 kn za troškove izdavanja diplome i dopunske isprave.

*NAPOMENA: Obrasce ispunjavajte u preglednicima Chrome i Firefox

** UMJESTO DOLASKA, POTVRDE SE ŠALJU MAILOM NA ZAVRSETAK@FFZG.HR