Voditeljica Centra

dr.sc. Darja Maslić Seršić, red. prof.

Soba: C-317
Tel.: 01/4092-199
E-mail: darja.maslic@ffzg.hr

Godine 1989. diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je 1993. magistrirala, a 2000. doktorirala u području psihologije rada. Osnivačica i voditeljica je Centra za razvoj karijere na Filozofskom fakultetu u Zagrebu od 2016. godine. U znanstvenom radu bavi se područjem psihologije rada i organizacijske psihologije, posebno radnom motivacijom te odnosom rada i psihičkog zdravlja ljudi.

Savjetnica

dr. sc. Jasmina Tomas

Soba: C-319
Tel.: 01/4092-154
E-mail: jasmina.tomas@ffzg.hr

Diplomirala je 2012. godine na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Doktorski studij psihologije završila je 2018. godine u okviru međunarodnog dvojnog doktorata znanosti na Sveučilištu u Zagrebu (Filozofski fakultet) i belgijskom sveučilištu KU Leuven (Faculty of Psychology and Educational Sciences). Glavno joj je područje istraživačkog interesa psihologija rada i organizacijska psihologija, posebno: nezaposlenost, nesigurnost posla, zapošljivost, organizacijska klima i dobrobit zaposlenika.

Savjetnica

Jana Kiralj, mag. psih.

Soba: Sjeverni podrum
Telefon:
E-mail: jkiralj@ffzg.hr

Diplomirala je 2018. godine na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. 2019. godine upisuje poslijediplomski doktorski studij te se zapošljava na međunarodnom projektu FOCUS kojeg financira Europska komisija u sklopu Obzor 2020 programa za istraživanja i inovacije. Njeno primarno područje interesa je socijalna psihologija, posebno međugrupni odnosi te integracija izbjeglica i zajednica domaćina. Bavi se i psihologijom rada, posebno testiranjima u svrhu selekcije i razvoja zaposlenika, a u sklopu Centra redovito savjetuje studente u procesu planiranja i ostvarivanja željene karijere.

Stručna suradnica

Marija Gudan, mag. educ. philol. franc. mag. philol. polon.

Soba: A-016
Tel.: 01/4092-256
E-mail: mgudan@m.ffzg.hr

Diplomirala je francuski jezik i književnost i poljski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. U dosadašnjoj karijeri bavila se upravljanjem, kontrolom i provođenjem EU projekata te podučavanjem. Polje zanimanja su joj EU projekti i omogućavanje lakšeg zapošljavanja studenata i nezaposlenih osoba. U Centru uz rad sa studentima obavlja i poslove za nesmetano funkcioniranje ureda.