Upisi predmeta u ljetni semestar ak. god. 2023./2024. započinju u četvrtak, 8. veljače 2024., a završavaju u četvrtak 29. veljače 2024. u 14.00 sati.

Svi studenti upisani u ak. god. 2023./2024. trebaju obaviti upis predmeta u ljetni semestar u Studomatu, ali isključivo upis svih predmeta koje će slušati u ljetnom semestru.

Nije potrebno pokušavati obaviti upis u godinu.

Radi pravovremenog završetka postupka upisa svaki student treba pristupiti upisu čim ostvari pravo na upis predmeta u ljetni semestar tekuće ak. god.

Studenti koji studiraju kombinaciju studijskih grupa 3+2 i 4+1 i studenti koji su mijenjali studij trebaju na aplikaciju molbe.ffzg.hr, kategorija upis predmeta, poslati popis svih predmeta koje žele slušati u ljetnom semestru. Studenti koji upisuju izborne kolegije moraju poslati i potvrde (suglasnosti) predmetnih nastavnika.

Svaki student dužan je provjeriti je li upis predmeta uspješno obavljen i redovito provjeravati status svojih predmeta u Studomatu.

Studenti koji nisu uplatili dospjele rate do datuma zaduženja, molimo da uplatnice pošalju na aplikaciju molbe, kategorija Evidentiranje školarine i upisnine, kako bi se školarine evidentirale u sustavu i kako bi im se omogućio pristup Studomatu:

  • Školarina: HR1823600001101311177 s pozivom na broj OIB-1005

Kako bismo studentima omogućili jednostavniji postupak upisa, aplikacija molbe.ffzg.hr dopunjena je novim kategorijama pa možete slati i molbe koje se osim u Studentsku službu, upućuju i u Urudžbeni ured.

Napomena:

  • Studentska služba neće raditi upise predmeta preko elektroničke pošte.
  • Nakon 29. veljače 2023. predane molbe neće se obrađivati.