Slijedom otvorenih natječaja Hrvatske zaklade za znanost, programi Istraživački projekti, Uspostavni istraživački projekti, Istraživački projekti – Slovensko-bilateralni projekti, Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti, u nastavku poruke šaljemo Upute za prijavu.

  1. Potvrda o etičnosti istraživanja

Potvrdu o etičnosti istraživanja izdaje fakultetsko Etičko povjerenstvo za znanost i istraživanje. Ukoliko Vaš matični Odsjek ima Povjerenstvo za istraživanje, možete se obratiti istome za potvrdu i temeljem te potvrde fakultetsko povjerenstvo će izdati na razini Fakulteta u svrhu natječaja. Ako matični Odsjek nema povjerenstvo, sažetak istraživanja se šalje Uredu za znanost i projekte. Ljubazno molimo prijavitelje da pošalju sažetak istraživanja ili Potvrdu o etičnosti istraživanja matičnog Odsjeka do petka 17. siječnja 2020. na icaleta@ffzg.hr

  1. Suglasnost za prijavu projekta

Svi prijavitelji su obvezni ispuniti Suglasnost za prijavu projekta i poslati je u elektronskom obliku na icaleta@ffzg.hr Obrazac Suglasnost za prijavu projekta možete preuzeti ovdje.

  1. Potpis dekanice na Administrativnom obrascu i Potpori organizacije

U cilju dobivanja potpisa na navedenim obrascima, ljubazno molimo prijavitelje da potpisane obrasce dostave u Ured za znanost i projekte, C-013 u vremenu od 10 do 12 i od 13 do 15 sati.

a) za natječaj Izobrazba novih doktora znanosti  – do srijede 8. siječnja 2020.

b) za natječaj  Istraživački projekti – Slovensko-bilateralni projekti – do petka 24. siječnja 2020.

c) za natječaj Istraživački projekti i Uspostavni istraživački projekti – do utorka 11. veljače 2020.

  1. Pismo namjere

Zbog evidencije sudjelovanja znanstveno-nastavnog osoblja na drugim projektima ljubazno molimo potpisano Pismo namjere dostaviti u Ured za znanost i projekte za dobivanje potpisa dekanice na istom. Za dogovor za dobivanje potpisa molimo javiti se na icaleta@ffzg.hr

  1. Školarina za doktoranda

Ako projektni prijedlog predviđa zapošljavanje doktoranda (na programu Uspostavni istraživački projekt ili naknadno na natječaju Izobrazba doktorskih studenata na programu Istraživački projekti), svi prijavitelji obvezni su planirati trošak školarine u financijski plan projekta.

Ako planirate ranije prijaviti projektni prijedlog i za sve dodatne informacije, slobodno se obratite na icaleta@ffzg