Informativni centar (popularno zvan Info centar), organizacijska je jedinica na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koja služi izdavanju točnih, provjerenih i aktualnih informacija vezanih uz Fakultet, studij i studentski život, a koncipiran je kao produžetak Studentske službe (bez izvršnih ovlasti). Osim redovitih djelatnosti, poput izdavanja studentskih iskaznica (‘iksica‘), informiranja o upisima na preddiplomske i diplomske studije i sl., Informativni centar je također tu da bi studentima pomogao snaći se u zgradi Fakulteta, razumjeti studentske obaveze, naći rješenja za razne probleme vezane uz studij i za sve ostalo što bi se studentima moglo pokazati kao problem ili prepreka. Ako se radi o problemu koji je malo specifičniji, djelatnici Informativnog centra će se pobrinuti da vas, ako već ne mogu dati zadovoljavajući odgovor, upute na osobu ili službu gdje ćete moći pronaći rješenje.

Osim toga, djelatnici Informativnog centra zaduženi su i za predstavljanje Filozofskog fakulteta na Smotri Sveučilišta koja se svake godine održava u organizaciji Studentskog centra, a također sudjeluju i u provedbi razredbenog postupka na preddiplomskoj i diplomskoj razini.

Kontaktirati Informativni centar možete putem telefona (01) 4092-013 i 4092-203 i putem e-mail adrese info-centar@ffzg.hr ili icentar@ffzg.hr.

Informativni centar je uvijek tu za studente (bivše, trenutne i buduće) i spreman je pomoći o kakvim god problemima se radilo.

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9.00 do 14.00 sati.