TELEFONSKA PSIHOLOŠKA PODRŠKA

Suočeni smo s vrlo zahtjevnim situacijama, pandemijom COVID-19 kao i pretrpjelim stresom zbog doživljenog/ih potresa, zbog čega osim fizičke ugroze, brojni pojedinci osjećaju posljedice ovih kriza i na psihičko zdravlje i funkcioniranje.

Savjetovalište za studente FFZG-a otvorilo je dva telefona za psihološku podršku za sve studente i zaposlenike Fakulteta na kojim će brojevima svakodnevno od 8 do 19 sati dežurati psiholozi s iskustvom u savjetovanju.

097 6613 894 (8-19h)
097 6614 213 (8-19h)

Javite se s povjerenjem ako procijenite da vam je potreba neka vrsta psihološke podrške ili savjetovanja u ovim kriznim vremenima.

_____________________________

Na ovoj stranici nalazit će se sve obavijesti vezane uz rad Fakulteta tijekom zdravstvene situacije uzrokovane koronavirusom.

S obzirom na brze i hitne promjene u uputama i odlukama nadležnih tijela, molimo da ove poveznice provjeravate prije svakog postupanja zbog mogućih izmjena.

Osim pandemijom koronavirusa, naš je Fakultet pogođen i potresom. Srećom, oštećenja nisu strukturne prirode, ali ima manjih oštećenja i nereda. Više informacija ovdje.

U tijeku je reorganizacija nužnih poslova, no i dalje većina zaposlenika, zbog sigurnosti i očuvanja zdravlja, ostaje raditi od kuće. Pravovremene informacije će biti dostupne. Hvala na razumijevanju.

S obzirom da je i Knjižnica pretrpjela štetu, novi model rada pogledajte na stranicama Knjižnice.

UPUTE ZA STUDENTE

UPUTE ZA NASTAVNIKE

UPUTE ZA SVE ZAPOSLENIKE

PSIHOLOŠKA PODRŠKA

OSVRTI

FFZG U MEDIJIMA

VANJSKE POVEZNICE

Koronavirus.hr

Pravilno pranje ruku
Dodatne upute za pojedince i kolektive

Hrvatski zavod za javno zdravstvo
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Sveučilište u Zagrebu