U organizaciji Odsjeka za psihologiju i Centra za razvoj karijere FFZG-a u periodu od 18. do 22. siječnja 2021. održat će se drugi po redu tjedan karijera Karijera bez barijera“.

Prvi tjedan karijera održan je prošle godine u slično vrijeme te vas s radošću obavještavamo da je interes studenata bio velik, a povratne informacije vrlo pozitivne.

Riječ je o ciklusu individualnih karijernih savjetovanja i radionica na temu uspješnog zapošljavanja i upravljanja vlastitom karijerom. Tako na radionicama studenti mogu saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će ih istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju. Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom saznat će kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu za pronalazak željenog posla te riješiti moguće dileme vezane uz buduću karijeru.

Radionice su pripremili studenti i nastavnici na predmetu Upravljanje karijerom, a provodit će ih studenti diplomskog studija koji su vještine karijernog savjetovanja i vođenja radionica stjecali u izravnom radu s nezaposlenim osobama metodom društveno korisnog učenja.

Za razliku od prošle, ove godine će se radionice provoditi online putem, a studenti imaju mogućnost prijave na jednu ili više aktivnosti putem Omege na online kolegiju: „Karijera bez barijera“, koristeći lozinku za upis: bezbarijera.

Za više detalja o ovogodišnjem tjednu karijera kao i prijavi na željene aktivnosti posjetite web stranicu Centra za razvoj karijere FFZG-a.

Tjedan karijera ''Karijera bez barijera''

Tjedan karijera ”Karijera bez barijera”