Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi projekt pod nazivom Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU čiji je cilj promicanje europskih politika te informiranje i edukacija studentske populacije o mogućnostima korištenja fondova Europske unije kao i brojnim mogućnostima koje proizlaze iz EU fondova i Programa Unije.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija. Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijaviti se mogu studenti preddiplomskih i diplomskih studija (studentske udruge i neformalne grupe studenata).

Rok za prijavu: do 14. ožujka 2021.

Detaljnije informacije dostupne su na mrežnim stranicama Europski strukturni i investicijski fondovi (strukturnifondovi.hr)

Za više informacija možete se obratiti i na adresu elektroničke pošte edukacije@mrrfeu.hr.