Međunarodni psihologijski znanstveni skup Dani Ramira i Zorana Bujasa održava se svake dvije godine s ciljem razmjene znanja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ove godine u sklopu skupa organiziran je i jedan nov i poseban oblik sudjelovanja nazvan Znanstveno šiljilo s ciljem posvećivanja jednoj temi kroz razgovor eminentnih znanstvenika. Ovogodišnja tema je Društvena odgovornost znanstvenika u pandemiji, a u raspravi koju moderira prof. dr. sc. Meri Tadinac sudjeluju epidemiolog prof. dr. sc. Branko Kolarić i psiholog dr. sc. Boris Jokić, viši znanstveni suradnik.

Znanstveno šiljilo odvit će se u petak 1. listopada u 19.30 sati. Svi zainteresirani, bez obzira na to bave li se psihologijom ili ne, moći će, potpuno besplatno, pratiti prijenos Znanstvenog šiljila putem poveznice YouTube kanala skupa.

Dani Ramira i Zorana Bujasa ističu se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova i već su pola stoljeća tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva.

Skup se održava hibridno i to od 30. rujna do 2. listopada, 2021. godine.

Znanstveno šiljilo

Znanstveno šiljilo