Odsjek za psihologiju i Centar za razvoj karijere FFZG-a organiziraju treći po redu tjedan karijera „Karijera bez barijera“ – ciklus radionica i individualnih karijernih savjetovanja namijenjenih studentima FFZG-a svih studijskih grupa i razina studija. Tjedan karijera održavat će se od 10. do 14. siječnja 2022.

Studenti na radionicama mogu saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će ih istaknuti među drugim kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju i kako ga steći. Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom studenti će saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz buduću karijeru.

Na karijerno savjetovanje, željenu radionicu ili više njih, studenti se mogu prijaviti putem Omege na online kolegiju: „Karijera bez barijera“ koristeći lozinku za upis: bezbarijera.

Za više detalja o ovogodišnjem tjednu karijera kao i prijavi na željene aktivnosti posjetite web stranice Centra za razvoj karijere FFZG-a.