Od 23. do 25. lipnja Fakultet je domaćin međunarodne studentske konferencije kognitivne znanosti – MEiCogSci Conference 2022 – te nam u goste dolaze studenti i nastavnici četiri europska sveučilišta – Beč, Ljubljana, Bratislava i Budimpešta.

To je prilika za sve naše studentice i studente da se podruže sa svojim vršnjacima koji studiraju kognitivnu znanost, poslušaju njihova izlaganja i rezultate istraživanja te se upoznaju s ovom značajnom međudisciplinom koja će, nadamo se, od sljedeće godine (2023.) biti sastavni dio i naše akademske ponude.

Pozivaju se svi zainteresirani – studenti i nastavnici – da posjete predavanja koja će se održavati u D7, D1 i D3, bace koji pogled na postere u auli Fakulteta te porazgovaraju s izlagačima kao i alumnima koji također dolaze na konferenciju.

U ime organizatora izv. prof. dr. sc. Renata Geld zahvaljuje upravi Fakulteta na velikoj podršci i pristanku da FFZG bude domaćin konferencije te svim odsjecima čiji su pročelnici i nastavnici odvojili vrijeme pa i financije svojih odsjeka da se ova konferencija pripremi kvalitetno te da se gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno.

Partner u organizaciji je i FER koji s FFZG-om već nekoliko godina aktivno surađuje na afirmaciji kognitivne znanosti.