S neizmjernim vas veseljem pozivamo na ovogodišnji međunarodni i multidisciplinarni studentski simpozij “Oči širom otvorene: Promišljanje seksualnosti, ljubavi i roda” koji će se održati od 17. do 19. svibnja na prostorima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prije svega, želimo se zahvaliti svima vama i Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju, Filozofskom fakultetu i Hrvatskom etnološkom društvu jer su nam pomogli u realizaciji ovog projekta.

Kako bismo što bolje razumjeli teme poput romantičnih veza, ljudske seksualnosti te pojmove roda i spola, a koje su dio svakidašnjih javnih polemika, Klub studenata etnologije i kulturne antropologije te Klub studenata sociologije “Diskrepancija” odlučili su se na motivirati studente da prijave svoje istraživačke radove, kao i umjetničke projekte, na ovaj simpozij.

Simpozij je okupio izlagače diljem regije koji će s vama podijeliti svoja razmišljanja o konceptu ljubavi, o ljubavi i seksualnosti u književnim djelima i obrazovnom sustavu kao i mnoge druge.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju, te Vas i sve pozivamo na neformalna druženja s našim sudionicima.

Organizacijski tim ”Oči širom otvorene: Promišljanje seksualnosti, ljubavi i roda”

Simpozij ”Oči Širom Otvorene: Promišljanje Seksualnosti, Ljubavi i Roda”

Simpozij ”Oči Širom Otvorene: Promišljanje Seksualnosti, Ljubavi i Roda”

raspored_final_Oci sirom otvorene_