Poštovani alumni,

Filozofski fakultet u Zagrebu 2024. godine obilježava 150. obljetnicu svog osnutka. Za tu prigodu pripremamo monografiju o našemu Fakultetu. U okviru monografije željeli bismo objaviti i uspomene naših bivših studenata. Stoga vam se obraćamo kao našim alumnima s molbom da putem mrežnog obrasca podijelite s nama neke svoje uspomene iz studentskih dana i svoja razmišljanja o tomu što je studiranje na našemu Fakultetu značilo za vaš profesionalni i osobni razvoj.

Ujedno vas pozivamo da se upišete u bazu alumna Filozofskog fakulteta kako bismo mogli u budućnosti koristiti vaše kontakt podatke u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka za nastavak suradnje. Filozofski fakultet se ponosi svojim alumnima i želja nam je izgraditi čvršći odnos te bolji i redovitiji kontakt sa svojim bivšim studentima.

Sigurni smo da vaš osobni i profesionalni razvoj, bez obzira je li ostvaren unutar struke koju ste studirali ili na nekomu drugomu području, našim studentima može biti svijetli primjer perspektive koja im se otvara studiranjem na Filozofskom fakultetu.