Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta

Subota 23. ožujka 2024., 10:00 sati
Ivana Lučića 3, Zagreb

Dragi srednjoškolci, poštovani roditelji budućih studenata i svi zainteresirani za studijske programe na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu!

U subotu 23. ožujka 2024. otvaramo vam svoja vrata i nestrpljivo iščekujemo vaš dolazak. Dan otvorenih vrata jedinstvena je prilika da istražite i saznate sve što Filozofski fakultet nudi, posebno u ovoj godini u kojoj slavimo 150. obljetnicu postojanja!

Od 10 do 16 sati nastavnici i studenti  predstavit će vam na promotivnim pultovima svoje studijske grupe i odgovarati na sva vaša pitanja. Kako bismo vam olakšali potragu za promotivnim pultovima, na kojima vas očekuju i korisni promotivni materijali, različite nagradne igre i iznenađenja, pripremili smo vam plan mjesta.

Predviđeno je pojedinačno predstavljanje svakog studija, a redoslijed možete vidjeti u programu. Upoznat ćete se i s našim studentima koji aktivno djeluju u Studentskom zboru i u Klubu studenata Filozofskog fakulteta. Da su na Filozofskom fakultetu studenti uvijek u središtu najbolje svjedoči i činjenica da je autor plakata za ovogodišnji Dan otvorenih vrata student Povijesti i Geografije Dinko Fabris! 🙂

Autor plakata za ovogodišnji Dan otvorenih vrata je
student Povijesti i Geografije Dinko Fabris

U Info centru u kojem rade studentice našega fakulteta, a koji se nalazi desno od ulaza u fakultetsku zgradu, možete i svakog radnog dana od 9 do 14 dobiti sve potrebne informacije. U subotu će Info centar biti otvoren od 10 do 16 sati.

Klub studenata Filozofskog fakulteta u svojim prostorima u auli Fakulteta, lijevo od ulaza, priprema za vas posebna iznenađenja pa i od svojih budućih kolegica i kolega možete iz prve ruke doznati sve što vas zanima o studijima, nastavnicima, ispitima, različitim studentskim aktivnostima.

U Uredu za studente s invaliditetom moći ćete saznati sve o prednostima studiranja upravo na Filozofskom fakultetu koji kontinuirano skrbi o svim  svojim studentima s invaliditetom.

Knjižnica Filozofskog fakulteta ove godine slavi svoj 15. rođendan i posebno za vas pripremljen je raznovrstan i zanimljiv sadržaj. U suradnji sa studentima Fakulteta organizirat će se akcija ”Posudi studenta i saznaj sve što te zanima o knjižnici”. Studenti za posudbu bit će u prizemlju Knjižnice i moći ćete kroz razgovor s njima prošetati cijelom zgradom Knjižnice. U suradnji s Odsjekom za informacijske i komunikacijske znanosti bit će dostupna i informativna digitalna igra kroz koju ćete moći upoznati povijest Filozofskog fakulteta te pronalaziti skriveno blago u Knjižnici.

Pridružite nam se kako biste se upoznali s bogatstvom studijskih programa, istražili mogućnosti kombiniranja različitih studija, saznali sve o postupku upisa i zavirili u dinamičan studentski život na našem fakultetu!

Vidimo se na Danu otvorenih vrata! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, mi vas nestrpljivo očekujemo 😊