Sveučilište u Zagrebu je raspisalo Natječaj za akademsku mobilnost u 2024. drugi   krug c) mobilnost doktorskih studenata (KOTIZACIJE za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima) za prekograničnu mobilnost koja će biti ostvarena od 1. srpnja do 31. prosinca 2024.

Molimo pristupnike da pročitaju tekst Natječaja Sveučilišta u Zagrebu.

PRIJAVA: ON-LINE I EMAILOM

Važna napomena: Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave obavezno šalju i emailom na: international@ffzg.hr

Prijava se sastoji od on-line prijave i dokumentacije (sken @) koja se šalje na: international@ffzg.hr

  1. Rok za on-line prijavu: 11. travnja do 12:00 sati
  2. Rok za slanje CJELOKUPNE dokumentacije je do 13:00 sati 11. travnja na: international@ffzg.hr.

On-line platforma se zaključava u 12:00 sati u četvrtak 11. travnja, stoga je on-line obrazac potrebno pravovremeno ispuniti i učitati. Nakon toga obrazac i ostalu DOKUMENTACIJU u jednome pdf dokumentu poslati najkasnije: do 13:00 sati 11. travnja na: international@ffzg.hr.

Natječaj: https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/staff-mobility/gostovanja-u-inozemstvu/konferencije-seminari-obavijesti/

Doktorski studenti se obavezno u prijavi za konferenciju prijavljuju kao studenti doktorskoga studija Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te u svim ostalim materijalima i publikacijama navode kao studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na Natječaj se mogu prijaviti:

  • Doktorski studenti zaposlenici Filozofskoga fakulteta
  • Doktorski studenti Filozofskoga fakulteta koji nisu zaposlenici Filozofskoga fakulteta

Doktorski studenti moraju biti upisani u doktorski studij tijekom prijave i tijekom mobilnosti.

Aktivno sudjelovanje na konferenciji podrazumijeva izlaganje ili poster prezentaciju.

Trošak kotizacije refundirat će se do maksimalnoga iznosa od 300 EUR.

Pristupnici nakon online prijave dokumentaciju šalju Povjerenstvu Filozofskoga fakulteta (international@ffzg.hr).  Nakon što Povjerenstvo Fakulteta izvrši rangiranje, prijave će biti dostavljene Sveučilištu u Zagrebu koje određuje konačnu rang listu.