Sveučilište u Zagrebu je raspisalo Natječaj za akademsku mobilnost u 2024. drugi krug b) prekograničnu mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome SVIJETU  za mobilnosti koje će biti ostvarene od 1. srpnja do 31. prosinca 2024.

Molimo pristupnike da pročitaju tekst Natječaja Sveučilišta u Zagrebu.

PRIJAVA: ONLINE I EMAILOM

Važna napomena: Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave obavezno šalju i emailom na: international@ffzg.hr

Prijava se sastoji od online prijave i dokumentacije (sken @) koja se šalje na: international@ffzg.hr

  1. Rok za online prijavu: 11. travnja do 12:00 sati
  2. Rok za slanje CJELOKUPNE dokumentacije je do 13:00 sati 11. travnja na: international@ffzg.hr.

Online platforma se zaključava u 12:00 sati u četvrtak 11. travnja, stoga je online obrazac potrebno pravovremeno ispuniti i učitati. Nakon toga obrazac i pozivno pismo u jednome pdf dokumentu poslati najkasnije do 13:00 sati 11. travnja na: international@ffzg.hr.

Moguće je ostvariti prekograničnu mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili Fakultet imaju sklopljen međuinstitucijski sporazum).

Aktivnosti koje mogu ući u obzir za prijave: održavanje nastave; suradnja u nastavi i istraživanju; pripremanje i prikupljanje pisanih i drugih materijala za kolegije; kraće usavršavanje ili upoznavanje s novim metodama; dogovor oko novih projekata/suradnje; dogovor za nastavak suradnje (preduvjet: dosadašnja suradnja je rezultirala nekom vrstom publikacije ili usmene prezentacije); planiranje prijedloga doktorskoga rada.

Ne odobravaju se: prijave u svrhu dogovora o tekućoj suradnji, prijave isključivo u istraživačke svrhe, prijave za sudjelovanje na znanstvenim i stručnim skupovima, Erasmus+ razmjena, posjete u svrhu dogovora Erasmus+ suradnje/sporazuma

Pristupnici nakon online prijave dokumentaciju šalju Povjerenstvu Filozofskoga fakulteta (international@ffzg.hr).  Nakon što Povjerenstvo Fakulteta izvrši rangiranje, prijave će biti dostavljene Sveučilištu u Zagrebu koje određuje konačnu rang listu.