Iza nas je nevjerojatan Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta! ✨

U subotu, 23. ožujka 2024. godine, naš fakultet je otvorio svoja vrata svim srednjoškolcima, roditeljima budućih studenata i svima zainteresiranima za naše studijske programe. Bilo je to nezaboravno iskustvo za istraživanje svega što Filozofski fakultet nudi, pogotovo ove godine kada slavimo 150. obljetnicu postojanja!

Posjetitelji su imali priliku upoznati se s bogatstvom studijskih programa, istražiti mogućnosti kombiniranja različitih studija te saznati sve o postupku upisa. Također, zavirili su u dinamičan studentski život na našem fakultetu.

Tijekom Dana otvorenih vrata posjetitelji su imali priliku:

  • poslušati pojedinačna predstavljanja svakog studija koje Filozofski fakultet nudi,
  • upoznati naše nastavnike i studente na promotivnim pultovima pojedinih studijskih grupa,
  • upoznati studente koji aktivno djeluju u Studentskom zboru i u Klubu studenata Filozofskog fakulteta,
  • saznati sve o prednostima studiranja na našem fakultetu za studente s invaliditetom u Uredu za studente s invaliditetom,
  • sudjelovati u akciji “Posudi studenta i saznaj sve što te zanima o knjižnici” koju je organizirala Knjižnica Filozofskog fakulteta, koja ove godine slavi svoj 15. rođendan,
  • igrati informativnu digitalnu igru kroz koju su mogli upoznati povijest Filozofskog fakulteta i pronaći skriveno blago u Knjižnici, koju je  organizirala Knjižnica u suradnji s Odsjekom za informacijske i komunikacijske znanosti.

Hvala svim našim nastavnicima, studentima i djelatnicima koji su sudjelovali i koji su uložili trud u organizaciju ovog posebnog događaja!

I posebno hvala svim srednjoškolcima, nastavnicima i roditeljima na vašem dolasku i interesu za Filozofski fakultet! Nadamo se da smo vas inspirirali za buduće akademske izazove. Vidimo se uskoro!