Otvorene su prijave za diplomski studij Primijenjena kognitivna znanost!

Drage studentice, dragi studenti, želite svoja disciplinarna znanja proširiti i upisati “studij budućnosti”, studij koji spaja društveno-humanistička i tehnička znanja te vas obrazuje za stručnjake koji se bave odnosom čovjeka 🧠 i stroja 🤖?!

Upišite se na jedinstveni studij koji zajednički izvode Filozofski fakultet u Zagrebu i Fakultet elektrotehnike i računarstva. Ove godine primamo drugu generaciju studenata, a prijave traju do 3. srpnja! 📅

Hodogram prijava na diplomski studij Primijenjena kognitivna znanost 2024./2025.

Pozivamo sve, bez obzira na završen prijediplomski studij, da se prijave. Iskoračite u budućnost! 🚀

Veselimo se zajedničkom radu i napretku! 👥🙂

Što je to kognitivna znanost i čime se bavi možete saznati u predavanju The Integrated Study of the Mind koje je održao profesor Mark Turner na ovogodišnjem predstavljanju studija te u predavanju Introduction to Cognitive Science koje je održao profesor Todd Oakley na prošlogodišnjem predstavljanju studija. Profesorica Renata Geld, voditeljica studija, održala je predavanje o iskustvima prve generacije studenata te o samom studijskim programu. Više o studijskom programu možete čuti i u emisiji Znanstveni koncentrat. Dodatne informacije o nastanku i ciljevima studija možete saznati i u 35. epizodi podkista Što je kognitivna znanostu kolumni i članku na tportalu, intervjuu na Netokraciji, intervjuu na Poslovnom Dnevniku te u najnovijem intervjuu na temu odnosa čovjeka i tehnologije.

Sve informacije o prijavama i studijskom programu možete pronaći na stranicama studija.