Prostor Kluba studenata Filozofskog fakulteta može se rezervirati ili koristiti za niz aktivnosti poput sastanaka, radionica, tribina, humanitarnih akcija, filmskih večeri, slušaone, kvizova, druženja nakon simpozija i konferencija i sl.

Obrazac putem kojeg možete poslati zahtjev za rezervaciju prostora KSFF-a dostupan je na poveznici Rezervacija prostora KSFF-a.

Dostupnost prostora KSFF-a možete pogledati na poveznici kalendara.
Kako bi aktivnosti Kluba bile vidljive u kalendaru potrebno je prihvatiti KSFF kalendar na osobni Google račun.

Za aktivnosti koje će potrajati nakon 22 sata, osim prijave putem gore navedenog obrasca, obavezno je i urudžbirati molbu prodekanu za organizaciju i razvoj prof. dr. sc. Hrvoju Stančiću. Svakog 25. u mjesecu programska sekcija šalje zajedničku molbu za sve događaje koje će se odvijati u nadolazećem mjesecu. U slučaju da prijavite događaj nakon 25. u mjesecu za idući mjesec ili želite organizirati događaj u trenutnom mjesecu koji će se odvijati nakon 22 sata – molbu šaljete prodekanu sami.

Ispunjenu opću molbu treba urudžbirati u Urudžbenom uredu (ured D01, preko puta Studentske službe) ili poslati potpisanu molbu Urudžbenom uredu kao privitak e-pošte na urudzbeni@ffzg.hr. Status molbe možete provjeriti na porti Fakulteta.

Za više informacija možete se javiti na mail klubstudenata.ffzg@gmail.com ili voditeljicama programske sekcije: